Strategisk Planlægning

Beslutninger omkring IT hænger umiskendelig sammen med virksomhedens overordnede strategiske beslutninger. ComTeam A/S har rådgivet omkring virksomheds processer og procedure hos rigtig mange kunder og er også klar til at hjælpe dig. Vores 30 års’s erfaring med IT systemer hos alt fra små enkeltmandsvirksomheder til +500 brugere er med til at sikre en til enhver tid fornuftig og proaktiv tilgang til din virksomhed, kombineret med sund fornuft.

Process automatisering

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Management

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

sikkerhed/risk analyse

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad er strategisk planlægning når det gælder IT ?

Virksomheden er en organisk mekanisme. Det samme er din IT infrastruktur. Desværre glemmer mange at planlægge IT sammen med virksomhedens forandringer og flow. En proaktiv indsigt kombineret med en aktiv planlægning kan spare rigtig mange udgifter.

Hvad er IT ?

For mange er IT den kasse der står på bordet. Men IT er et meget vidt begreb der egentlig dækker alt fra Hardware til software, til sikkerhed og meget mere. Så benytter du eller høre ordet IT så er det ikke blot din pc.

Hvorfor skal jeg fokusere på IT ?

For de mange virksomheder er IT stadig et nødvendigt onde, selv i 2021. IT er ikke kun computeren der står på brodet, men hele rygraden i en proaktiv virksomhed der tilbyder produkter og service ydelser til kunderne. Kampen om kunderne er blevet størrer og det handle om at effektivicere sin virksomhede så meget som muligt. Her er IT den altafgørende faktor.

Digitalisering øhhh ?

Der kan nemt være usikkerhed onkring hvordan forretningskoncepter skal digitaliseres. Vi analysere virksomheden, det er vigtig at få identificeret mulighederne. Kort sagt hvad genmmer der sig i hjørnerne der kan omstruktureres og digitaliseres, for dermed at skabe resultater på bundlinjen.

Databaser hvad kan jeg bruge det til ?

Mange virksomheder kunne have stor fordel af at benytte sig mere af database strukture, fremfor filer som bliver delt på kryds og tværs og i mange gange komplicerede mappestrukturer. Databaser gør fremskaffelse og lagering af oplysninger rigtig meget nemmere og overskueligt.

Tilpassede løsninger er det ikke kun til store virksomheder?

Svaret er et klart nej. Måske især i små og mellemstore virksomheder er det mere vigtig end andre steder. Dette skyldes at tit er der et mindre antal hænder til at løse flere opgaver. Det er faktisk et af de steder hvor det kan skae mest værdi.

Vi er altid klar til at assistere dig

Hvis du går og overvejer hvordan du kan effektivisere din virksomhed. Måske gøre dine processer smarter og mere kost effektive. Eller skabe bedre og hurtigere kundeservise, Så kontakt os, så finder vi helt sikkert en løsning sammen med dig.