Om os

ComTeam A/S er grundlagt af fagligt stolte ”IT-håndværkere”. Vi både projekterer, bygger og servicerer IT-løsninger. Som totalleverandør med tæt kontakt til vores kunder, vægter vi samarbejde, dialog og fleksibilitet højt – vores arbejde skal skabe værdi for din virksomhed. Den strategiske rådgivning, vi yder vores kunder, er funderet i praktiske erfaringer og mange års leverancer til både store og små virksomheder. Det sikrer dig IT-løsninger, som både er gennemtænkte og praktiske drift og vedligehold i hverdagen. Vi udvikler løbende innovative løsninger med fokus på vores kunders virksomheder, potentialer og ambitioner, så vi hele tiden kan levere de rigtige IT-systemer, som understøtter dine forretningsgange og -processer.

ComTeam A/S sætter en ære i at gøre vores løsninger og services gennemskuelige og konkrete for vores kunder. Vi ynder at omtale vores ydelser som et håndværk, og vi anstrenger os for hele tiden at være de bedste IT-håndværkere på markedet. ComTeam A/S blev grundlagt i september 2012 af tre IT-ildsjæle og har i dag vokset sig til en økonomisk og organisatorisk solid totalleverandør inden for IT med landsdækkende service.

Vi dækker hele din virksomhed

Fra simpel kabling, opsætning af trådløse netværk til design og opbygning af komplet IT-infrastruktur. ComTeam tager sig af alt fra små dagligdags opgaver til projektering og opbygning store komplekse IT-løsninger.

Vi leverer både fjernsupport og onsite services afhængigt af de IT-udfordringer, du oplever og dine præferencer. Målet er, at din virksomheds IT-løsning fungerer uproblematisk, og vi leverer den service det kræver i hvert eneste tilfælde.

project
“ComTeam A/S blev stiftet i 2012 og har siden starten oplevet en sund og kontrolleret vækst. Vi Supportere i dag over 100 danske virksomheder med alt fra netværk til servere og pc installationer. Vi er nørder, ildsjæle og sætter faglighed og kompetencer højt.”
project

Forretningsområder

SUPPORT

Vores supportteam er klar til at løse både store og små opgaver hver dag – fra nedbrud til support på anvendelsen af de mest almindelige programmer. ComTeam A/S kan være din virksomheds IT-afdeling med en løbende supportaftale eller som ad hoc leverandør.

ONLINE OVERVÅGNING

Vi rådgiver dig om hardware, infrastruktur, opsætning af backup eller valg af nyt ERP-system. Vi kan hjælpe dig med at få overblik over dit behov, dine muligheder, fordele og ulemper ved forskellige løsninger, så du får truffet de rette beslutninger om IT-løsninger.

SERVICE

Når problemerne ikke kan løses over telefonen eller via fjernsupport, møder vores tekniker op i din virksomhed og finder både årsag og løsning på problemerne. Vi varetager blandt andet garantiservice og support for nogle af markedets største brands, hvilket betyder, at vores teknikere altid er opdaterede.

SIKKERHED

Hos ComTeam har vi en S.O.C 24 afdeling, hvor vi døgnet rundt overvåger dit netværk og dine enheder for cyberangreb.

Vores strategiske partnere

client
client
client
client
HP
SOPHOS
MICROSOFT
CISCO
LENOVO
OVH