Tømrermester Georg Carlsen købte i 1984 sit første elektroniske økonomistyrings program – FK Økonomi Mini.

Gennem årene har Georg via forskellige opdaterings løsninger, og forskellige små tilkøb undevejs, nået sin nuværende løsning – WinKompas med opdaterings abonnement.

Undervejs har der været afprøvet forskellige andre løsninger, men et af kravene fra tømrermesteren har blandt andet været muligheden for at importere prislister fra blandt andet STARK, og sende E-faktura. Hvilket er et af argumenterne for, hvorfor han er vendt tilbage til WinKompas hver gang.

I 2009 stoppede Georg Carlsen sin tømrervirksomhed, og lejede lokalerne ud til sin svend gennem 13 år.

Georg har ikke sluppet tøjlerne helt, og fører stadig regnskab, med bogføring og fakturering for svenden.

Lige som han fører sit eget regnskab vedrørende diverse udlejning.

” Derfor har jeg glæde af at mit licens er til flere regnskaber”, som Georg siger.

 

“Med jeres overtagelse synes jeg det ser lovende ud, med hensyn til udvikling og opdatering af diverse dokumenter. Som jeg ser det, er det nu kun at selve brugervejledningerne bliver opdateret.”

Georg og svenden bruger også samme revisor, der også anvender WinKompas 3.

Desuden bruger både Georg og svenden samme revisor, der ligeledes anvender WinKompas 3.

Så det er nemt og bekvemt at aflevere en CD med kopi af regnskabet.

Efter ComTeam’s overtagelse af WinKompas er Tømrermesterens syn på udvikling og opdatering af diverse dokumenter i WinKompas 3, noget der bliver set frem til, og som jubilaren med 35 års erfaring mener ser lovende ud.

” Med jeres overtagelse synes jeg det ser lovende ud, med hensyn til udvikling og opdatering af diverse dokumenter. Som jeg ser det mangler der nu kun at selve brugervejledningerne bliver opdateret.”

Et ønske om en opdateret, og mere brugervenlig vejledning er naturligvis noget der vil blive taget hånd om, og en af de dele der bliver udviklet og arbejdet på hos WinKompas udviklerne.